Cow parade – koeien schilderen2018-05-07T18:45:31+00:00

Het idee van CowParade is eind jaren `90 in Zürich, Zwitserland geboren. Drie levensgrote modellen van de koe als canvas voor kunst in het midden van de stad. Van de tentoonstelling in het centrum van de stad is CowParade verder ontwikkeld door een Amerikaanse bedrijf. Zij staan aan de basis van `s werelds grootste publieke kunstevenement.

Het doel is om kunst toegankelijk te maken in de stedelijke omgeving. Voor iedereen, zonder barrières. Dat lukt tot nu toe aardig. Hieruit putten we meer dan voldoende inspiratie om onze eigen koeien te ‘beknoeien’. In een creatieve en ontspannen sfeer ga je aan de slag om jouw koe te pimpen tot een SeaKoe, Sweetkoe, of bijvoorbeeld BlingBlingkoe….

Heb je liever een varken, uil of paard voor op je kast dan is ook dat geen probleem. De afmetingen van de basis dieren liggen tussen de 30 en 40 cm. De workshop is voorzien van koffie, thee of fris en iets lekker te snoepen en natuurlijk goede begeleiding. Ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, babyshower of teambuildingsactiviteit.

Tijdsduur & kosten

Het ‘beknoeien’ en pimpen van je koe, paard, varken of uil duurt ongeveer 3 a 3,5 uur. En is een super leueke activiteit voor een vrijgezellenfeest, een babyborrel etc.

Met natuurlijk nemen we tussen door even pauze om te ontspannen. 

De kosten voor deze workshop bedragen € 29,95 per persoon.

Dit is inclusief alle materialen. Koffie, thee, fris en natuurlijk wat lekkers te snoepen voor tussendoor. 

Min. aantal:
Wij hebben minimaal 6*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra:
Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Koeien schilderen

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop Koeien Schilderen - Cow parade.  

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht.

Dit is een aanrader voor vrijgezellenfeest | Babyborrel | personeelsuitje. Deze plannen we in op een moment dat jullie past. Voor extra informatie kun je contact met ons opnemen via email.

Start op:
24 May 2018
19:00
Eindigt op:
24 May 2018
22:00
€29.95
Workshop gestart / afgelopen...