Creatieve workshops Goirle2017-12-19T10:14:13+00:00

Creatieve workshops Goirle

Toffe kinderfeestjes en creatieve workshops voor jong en oud!

Ben jij een echte knutselliefhebber? Neem dan eens deel aan onze creatieve workshops in Goirle! Onze workshops spelen onder andere in op ieder seizoen waardoor er het gehele jaar door nieuwe workshops toegevoegd worden. De jongere knutselliefhebbers kunnen bij ons terecht voor creatieve workshops gericht op kids & teens! Hierbij kun je denken aan tekenlessen, vogelhuisjes pimpen, een eigen memobord maken of armbandjes maken. En extra leuk is het natuurlijk om je kinderfeestje bij ons te vieren! 

Ook voor volwassenen hebben we natuurlijk een leuk aanbod aan creatieve workshops. Je kunt je hier individueel voor inschrijven maar ook in groepsverband voor bijvoorbeeld vriendinnendag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De workshops zijn verdeeld in de categorie beeldend vormen, teken en schilderen, homedecoraties en papier technieken. Extra populair op dit moment is het maken van foam pruiken en hoeden. En ook daarvoor kun je natuurlijk terecht bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle.

Wij geven ook cursussen van meerdere dagdelen /avonden:

  • Beeldend Vormen / tekenen & schilderen
  • Creatieve verjaardagsfeestjes en kinderlessen
  • Thematische workshops voor bijvoorbeeld Pasen en Kerst

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en op zoek naar meer informatie of een antwoord op je vragen? Dan mag je ons altijd mailen via info@foamtastisch.nlHet team van de Foamtastische Huiskamer is je graag van dienst!

Je vindt hier nog meer informatie over onze activiteiten…

Bekijk hier onze grote variatie aan workshops om je creativiteit te ontplooien…

naar onze workshops

In onze agenda kun je precies zien per maand wat er te doen is.

Naar onze agenda

Kom langs in onze winkel aan de Tilburgseweg 42 in Goirle.
U kunt uw producten ook online bestellen via onze webshop.