Eva Foam Cosplay2018-08-09T15:19:42+00:00

Eva foam cosplay

Enorm assortiment aan cosplay materialen!

 

Met eva foam cosplay maak jij je perfecte cosplay kostuum. Bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle hebben wij de perfecte materialen voor je cosplay kostuum. 

Foam wordt steeds meer gebruikt voor het maken van het complete cosplay kostuum. Een kostuum van foam blijft in zijn geheel licht van gewicht. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben we verschillende soorten foam waardoor je de ideale materialen hebt voor je cosplay kostuum. Daarnaast kunnen onze medewerkers je informeren en advies geven met het maken van je eigen cosplay kostuum. Kom gerust eens langs in onze winkel in Goirle. In de parkeergarage tegenover onze winkel kan je tijdens het bezoek gratis parkeren. 

Ook geven wij workshops in het maken van EVA foam props. Je leert dan hoe je het beste EVA foam kunt bewerken, snijden en schuren. Daarnaast gaan we de EVA foam sealen met onze eigen flexbond, waardoor je cosplay prop of armor een strakke look krijgt. De kwalitatief hoogwaardige acrylverven die wij in ons assortiment hebben zijn perfect om de verschillende kleuren EVA foam, Plastazote, LED foam, Plasta-foam en PE foam van een kleur te voorzien.

 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en op zoek naar meer informatie of een antwoord op je vragen? Dan mag je ons altijd mailen via info@foamtastisch.nlHet team van de Foamtastische Huiskamer is je graag van dienst!

Je vindt hier nog meer informatie over onze activiteiten…

Bekijk hier onze grote variatie aan workshops om je creativiteit te ontplooien…

naar onze workshops

In onze agenda kun je precies zien per maand wat er te doen is.

Naar onze agenda

Kom langs in onze winkel aan de Tilburgseweg 42 in Goirle.
U kunt uw producten ook online bestellen via onze webshop.