Feathers in a box – mini box album2018-03-15T11:31:39+00:00

Feathers in a box – mini box album

De Workshop

Tijdens deze workshop maken we met grijsbord, houten boxjes en het prachtige papier van Blue Fern een heel mooie mini-memory albumpje. De workshop duurt 3 uur en je leert er eenvoudig sprayen, het maken van een zigzag album, het vullen van je memoryboxjes en het inbinden van het albumpje. Even helemaal verdwijnen in je eigen creatieve brein heeeeeerlijk….. Wij zorgen voor natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers tijdens de workshop.

Tijdsduur & aantal deelnemers

Tijdens deze workshop komen diverse scraptechniekjes aanbod. Door de omvang van je eindproject kunnen we dit in 3 uur maken. Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen

Locatie & data:

Voor deze workshop zijn op dit moment nog geen data beschikbaar. Heb je zelf een groep van 4 personen of meer stuur ons dan even een mailtje. We proberen een datum te prikken die zowel jullie als ons past.