Bloemen maken met Foamiran2018-03-15T10:40:46+00:00

Schitterende bloemen voor kaarten, homedecoraties en scrappen met Foamiran

De Workshop

Foamiran is een foam dat is geproduceerd in Iran. Dit prachtige product heeft een dikte van 0,8mm en kan met warmte worden bewerkt  en het behoudt dan zijn nieuwe vorm. De bloemen zijn zacht en fluweelachtig, en voelen als zijde en natuurlijke bloemen. De kleine bloemen gemaakt van Foamiran worden steeds populairder onder de mensen die scrapbooken en kaarten maken. Tijdens deze workshop leren we de basis stappen van het maken van bloemen. Maar ook het kleuren van foam met verschillende mediums. Het eind resultaat is een doosje waarin je de bloemen die je hebt gemaakt kunt bewaren.Wij zorgen natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers tijdens de workshop. Dit is een dagworkshop en natuurlijk hoort een lekkere lunch daar ook bij.

Het maken van de bloemen doe je in alle rust en kost soms wat tijd… Omdat we niet willen haasten nemen we de hele dag de tijd. De workshops duurt 5 uur. Natuurlijk hebben we ruimte ingebouwd voor een pauze met heerlijke lunch om even te ontspannen. Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Bloemen maken met Foamiran

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop Foamiran bloemen maken.  

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht.

Voor extra informatie kun je contact met ons opnemen via email.

Start op:
21 October 2017
11:00
Eindigt op:
21 October 2017
16:15
€29.95
Workshop gestart / afgelopen...

*) indien het aantal aanmeldingen niet het minimaal aantal behaald dan zullen we de workshop moeten annuleren.