Handletter je eigen poster2018-08-17T08:57:50+00:00

Samen maken we een hele gave poster. Zo leer je de eerste stapjes van het mooie handletteren.

Handletteren is echt heel leuk om te doen, maar waar begin je nou… Tijdens deze workshop gaan we eerst wat letters oefenen. De basisletters zijn belangrijk om straks een geweldige poster te kunnen maken.

Dan maken we een ontwerpje, met wat hulp weet je precies hoe je dat het beste kan doen en we hebben natuurlijk ook heel veel voorbeelden liggen.

Als het ontwerp in klad klaar is maken we het op ons postervel. Die kan in zwart wit maar we hebben ook kleurpotloden, stiften etc. dus maak hem heerlijk naar je eigen idee.

We werken met kleine groepjes zodat er persoonlijke aandacht is. We adviseren voor deze workshop wel een leeftijd van minimaal 8 jaar omdat je al echt moet kunnen schrijven voor deze workshop.

Jouw poster kun je klemmen op een handgemaakt klembord. Heb je tijd over hebt kun je jouw klembord zelfs mooi versieren.

Handletter jouw (naam)poster

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop.  Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht. 

Het minimaal aantal deelnemers is 4.  Mochten we dit aantal niet behalen dan behouden we ons het recht voor de workshop te annuleren.

Start op:
27 December 2018
14:00
Eindigt op:
27 December 2018
16:00
€14.95
Workshop gestart / afgelopen...