Hobbymaterialen Hilvarenbeek2017-12-19T10:12:56+00:00

Hobbymaterialen Hilvarenbeek

Eindeloos assortiment aan hobbymaterialen!

Voor hobbymaterialen Hilvarenbeek en omgeving moet je bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle zijn! Hier kan je terecht voor alle hobbymaterialen die je nodig hebt.  

Het assortiment aan hobbymaterialen is eindeloos. Van pruikenfoam tot verschillende soorten textiel en van verf tot allerlei soorten gereedschap. Voor werkelijk al uw hobbymaterialen kunt u terecht bij de Foamtastische Huiskamer. De producten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de webshop van de Foamtastische Huiskamer Goirle. In de webshop kunt u ook terecht voor het volledige assortiment aan hobbymaterialen. 

Tegenover de winkel in Goirle is een parkeergarage waar je gratis kunt parkeren wanneer je een bezoek brengt aan de Foamtastische Huiskamer. Naast de hobbymaterialen kan je bij de Foamtastische Huiskamer ook terecht voor vele leuke workshops. 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en op zoek naar meer informatie of een antwoord op je vragen? Dan mag je ons altijd mailen via info@foamtastisch.nlHet team van de Foamtastische Huiskamer is je graag van dienst!

Je vindt hier nog meer informatie over onze activiteiten…

Bekijk hier onze grote variatie aan workshops om je creativiteit te ontplooien…

naar onze workshops

In onze agenda kun je precies zien per maand wat er te doen is.

Naar onze agenda

Kom langs in onze winkel aan de Tilburgseweg 42 in Goirle.
U kunt uw producten ook online bestellen via onze webshop.