Koeien beschilderen Teens & Kids – Beestenfeest2018-06-07T11:11:30+00:00

Verjaardagsfeestje – Beestenbende voor Kids & Teens

De workshop

Het idee van CowParade is eind jaren `90 in Zürich, Zwitserland geboren waar drie levensgrote modellen van de koe als kunst in het midden van de stad neergezet werden. Ook voor de kleinere kunstenaars is het super leuk om een koe, giraf of olifant om te toveren tot een kunstwerk. Met elkaar gaan we aan de slag om jouw dier te pimpen tot een FowerPower Giraf, BlingBlingfant of Grafische koe…. Het dier is van papier-maché en is ongeveer 15 cm hoog. Aan het einde kun je je dier versieren met leuke dingetjes zoals strass steentjes maar ook bloemetjes, veertje hoedjes etc. Natuurlijk helpen we je een handje. Kies je voor deze workshop dan maken we samen onze eigen gekke dierenclub… Voor de jarige hebben we een klein kadootje na afloop.

 

Nu ook in een speciale UNICORN variant met een eenhoorn trofee.

Tijdsduur en kosten

De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig met deze activiteit (inclusief kleine pauze). De kosten voor dit beestenfeest bedragen € 14,95 per persoon. Dit is natuurlijk inclusief wat te drinken en te snoepen. We maken er een feestje van.

Aantal personen

Voor deze workshop is het minimum aantal 6 kids. Het maximum is 15. Kijk in onze agenda of het tijdstip van jouw keuze nog vrij is. Reserveer direct je workshop beestenfeest.

* indien het aantal aanmeldingen niet het minimaal aantal behaald dan zullen we de workshop moeten annuleren.

Reservering Verjaardagsfeest Koeien beschilderen (beestenfeest)

Graag zou ik een voorlopige reservering willen voor een verjaardagsfeest Koeien beschilderen op de volgende datum:
  • :
  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 6 en 20.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.