Mixed media met Distress Crayons en inkt…2018-10-18T11:47:07+00:00

Mixed media met Distress Crayons en inkt…

Het merk 13@rts leent zich er perfect voor om met 1 van de mooie scrapvellen een schitterende layout te maken. Je krijgt bij ons de keuze uit veel verschillende collecties. Je mag zelf een foto meenemen of zorgen dat die op een usb sticky staat want dan printen we die met de selphie printer op de juiste maat.

Daarnaast zorgen we voor verschillende soorten softboard, diverse andere embellishments etc…. Stap voor stap bouwen we de scraplayout. Uiteindelijk ga je naar huis met een prachtig kunstwerk en heb je de basistechnieken geleerd om een project op te bouwen.

Het maken van een scraplayout doe je op je gemak dus deze workshop is een dagworkshop. Natuurlijk met onze foamtastische lunch.

Mixed media met Distress Crayons en inkt

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop. Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht. Het minimaal aantal deelnemers is 4. Mochten we dit aantal niet behalen dan behouden we ons het recht voor de workshop te annuleren.

Start op:
30 March 2019
11:00
Eindigt op:
30 March 2019
16:30
€34.95
10plaatsen over