Mixed media op canvas2017-10-09T17:42:00+00:00

Mixed media op canvas

De Workshop

Wat is Mixed Media nu precies?

Mixed Media is het gebruik van een mix aan materialen en technieken in één project. In dit geval een canvas. Ben je al nieuwsgierig? Ook jij kunt dit leren! Deze workshops bieden we aan in een drietal varianten:

  • De Basisworkshop
  • Canvas met een foto
  • Canvas met textielelementen

Hieronder een korte toelichting per workshop.

De Basisworkshop
Tijdens deze dag workshop leer je de basis technieken voor het maken van een mixed media canvas met 1 centraal element. De canvas sprayen we in schitterende kleuren. Je leert hoe je een compositie maakt op je canvas, het gebruik van diverse sprays  en misters. Hoe maak je diepte en nuances aan met verschillende structuurmediums waaronder structuurpasta. En hoe kun je het geheel verder laten stralen door bijvoorbeeld het gebruik van Embellishmentmouse of Inka gold.

Mixed Media met een foto
Deze canvas wordt super persoonlijk… op de canvas verwerk je naast div. basisonderdelen ook een prachtige foto. Naast kleurenfoto’s kun je ook werken met een zwart/wit of sepia foto. Je kunt je canvas ouder laten lijken met bijvoorbeeld crackle-mediums en ook met pigmentpoeders, of bijvoorbeeld papersoft en diverse inkten. Een samenhangende kleurkeuze en compositieopbouw zorgen voor een prachtig eindresultaat. 

Mixed Media en textielverharder
Tijdens deze workshop brengen we een extra dimensie aan. Naast de modelleerpasta’s brengen we ook textiel en textielverharder aan, eventueel in combinatie met 3D sand. Als contrast werken we bij deze workshop helemaal met matte producten zoals bijvoorbeeld matte mediums en chalky verf.

Voor deze dagworkshop verzorgen wij een heerlijke lunch. Natuurlijk is bij deze workshop koffie, thee of iets fris en iets lekker te snoepen aanwezig.

Deze workshop is compleet verzorgd. Geen gezeul met je eigen basisgereedschap wij hebben het allemaal voor je klaar liggen. Snijmatten, heattools, messen scharen, penselen enz.  Een creatieve verwendag waar je niets moet alles mag en vooral kunt genieten.

Tijdsduur & Prijzen

Duur: Dagworkshop circa 5 uur
Prijs: De prijzen van de verschillende workshops zijn als volgt:

  • Mixed Media De Basis € 34,50 (dag workshop)
  • Canvas met foto € 34,50 (dag workshop)
  • Canvas & textielverharder € 34,50 (dag workshop)

De prijzen zijn inclusief alle materialen (muv foto) zoals canvas, heel veel embellishments, lijm, verf, het gebruik van benodigde gereedschappen etc. En tevens inclusief uitgebreide lunch

Min. aantal:
Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra:
Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Locatie & Data

Mixed Media - alle varianten

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop Mixed Media - alle varianten.  Deze dagworkshop is inclusief een uitgebreide lunch.

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht.

Voor extra informatie kun je contact met ons opnemen via email.

Start op:
23 March 2019
11:00
Eindigt op:
23 March 2019
16:30
€34.50
8plaatsen over

*) Zijn er minder inschrijvingen dan het aangegeven minimum aantal deelnemers  per workshop en per workshopdatum dan behouden we ons het recht voor de workshop te annuleren.