Ontstres met Distress2018-03-15T13:28:01+00:00

Distress inkten uniek en veelzijdig

De workshop

Ontstress met distress

Distress Inkten, Oxides en Crayons kennen velen mogelijkheden. We laten je op 18 november heerlijk ontstressen me distress… schuif aan en geniet ervan.
Dit is een dag-workshop en natuurlijk hoort een lekkere lunch daar ook bij. Net als koffie, thee en wat lekkers tijdens de workshop.
Het eindresultaat is een Foamtastic boekje..

Tijdsduur & aantal deelnemers

De workshop duurt ongeveer 5,5 uur. Met een pauze om even te ontspannen & lunchen … Want tijdens deze dagworkshop zorgen wij voor een lekkere lunch. Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen

Ontstress met Distress

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop.

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht. En waar je je dan ook kunt inschrijven.

Voor deze workshop hebben we minimaal 4 deelnemers nodig. Bij minder deelnemers zijn we helaas genoodzaakt deze te annuleren.

Start op:
30 March 2019
11:00
Eindigt op:
30 March 2019
16:30
€29.50
VOL! - Kies een andere datum