Porselein beschilderen2018-03-25T19:11:24+00:00

Super cool om te doen porselein beschilderen met een geweldig resultaat…

De workshop

Je hoeft niet te kunnen tekenen voor het beschilderen van porselein. Bij ons kun je de techniek leren om al gauw een leuk resultaat te bereiken. In een creatieve en ontspannen sfeer leer je om schaaltjes, mokken of servies te “beschilderen”. Je maakt 1 of 2 producten. We maken voor het decoreren gebruik van speciale stiften en verf. Je kunt de eindproducten zelf thuis afbakken. Hiervoor krijg je instructies mee. Schrijf je in voor deze workshop en leer alles over de techniek en raak geïnspireerd. De workshop is compleet aangekleed met koffie, thee of fris en iets lekker te snoepen en natuurlijk goede begeleiding.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 6 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

 

Ontspannen en creatief porcelein beschilderen

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop.

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht. En waar je je dan ook kunt inschrijven.

Voor deze workshop hebben we minimaal 4 deelnemers nodig. Bij minder deelnemers zijn we helaas genoodzaakt deze te annuleren.

Start op:
25 March 2018
13:30
Eindigt op:
25 March 2018
17:00
€28.95
Workshop gestart / afgelopen...