Minialbum met basisbinding techniek2017-08-21T18:01:13+00:00

Mini – Album maken met diverse tags en uitklappagina’s (scrappen – journaling)

De Workshop

We maken een mini scrapalbum met veel verschillende snij- en vouwtechnieken en je kunt natuurlijk je eigen stijl kiezen. Laat je gewoon lekker verrassen op deze dag door ons DT dame Monique die jullie meeneemt in de mysterie van albumpjes maken. Wij zorgen natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers tijdens de workshop. Dit is een dagworkshop en natuurlijk hoort een lekkere lunch daar ook bij.

Tijdsduur & kosten

Het maken van een scrapalbum is best intensief en ondanks dat we veel voorsnijden ben je toch ongeveer 6 uur bezig. Natuurlijk hebben we ruimte ingebouwd voor een pauze met heerlijke lunch om even te ontspannen…

De kosten voor deze workshop bedragen € 32,50 per persoon.

Dit is inclusief alle materialen. Koffie, thee, fris en natuurlijk wat lekkers te snoepen voor tussendoor. En een heerlijke lunch.

Min. aantal:
Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra:
Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Locatie & data 

Scrapalbum maken - 6 inch

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop Scrapalbum maken - 6 inch.  Deze dagworkshop is inclusief een uitgebreide lunch.

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht.

Voor extra informatie kun je contact met ons opnemen via email.

Start op:
28 October 2017
11:00
Eindigt op:
28 October 2017
16:00
€32.50
Workshop gestart / afgelopen...

*) indien het aantal aanmeldingen niet het minimaal aantal behaald dan zullen we de workshop moeten annuleren.