Schilderen of Mixed Media op steigerhout2018-05-07T18:44:18+00:00

Schilderen of Mixed Media op Steigerhout

De Workshop

We beginnen deze workshop met 2 planken steigerhout van 50cm hoog. In principe is schilder ervaring niet nodig. Aan de hand van verschillende voorbeelden maak je een keuze wat je wilt gaan maken. Hiernaast en hieronder hebben we verschillende mogelijkheden opgenomen. 

 1. Schilderen op steigerhout
  We brengen met potlood de hoofdlijnen van de afbeelding aan op de planken. Daarna ga je met de afbeelding als ondersteuning je schilderij opbouwen. We helpen je natuurlijk bij het aanbrengen van diepte en leggen verschillende technieken uit. Het is niet de bedoeling afbeeldingen na te schilderen, het moet jouw schilderij worden geen kopie.
 2. Mixed Media op steigerhout
  Tijdens deze workshop werk je niet alleen met acrylverf, maar ook met andere materialen zoals modelleerpasta, servetten, touw, lint of bijvoorbeeld metaal. Je mag een voorbeeld gebruiken, maar alleen ter inspiratie.
 3. Tekst op Steigerhout
  Met behulp van een sjabloon kun je een tekstbord maken. Wel zullen we je uitdagen om het geheel spannender te maken dan alleen tekst.

We hebben daarvoor diverse tekstsjablonen zoals:

 • Do small things with great love
 • Leave a little sparkle wherever you go
 • Home is were the heart is

Je kunt je eigen tekst vooraf doorsturen. Dan schilder je die er tijdens de workshop op uit de losse pols. Alle voorbeelden zijn gemaakt door minder ervaren of niet ervaren cursisten. Natuurlijk mag je een afbeelding meenemen, zoals een foto van je hond of vogel. Hiervoor willen we de afbeelding minimaal 1 week voor aanvang van de workshops digitaal ontvangen en willen we weten of je schilder-ervaring hebt zodat we een goed advies kunnen geven. Zoals gebruikelijk bij ons is ook gedacht aan koffie/thee met iets lekkers.

Tijdsduur & aantal deelnemers

Deze workshop duurt± 3,5 – 4 uur. Met natuurlijk een pauze om even te ontspannen. Wij hebben minimaal 5*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 5 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Schilderen op steigerhout

Hieronder zie je de datum van de eerst volgende workshop Schilderen op steigerhout.  

Indien er meer data beschikbaar zijn in onze agenda dan staat onder de eerst volgende datum de tekst meer data waar je dan op kunt klikken voor een compleet overzicht.

Dit is een aanrader voor vrijgezellenfeest | Babyborrel | personeelsuitje. Deze plannen we in op een moment dat jullie past. Voor extra informatie kun je contact met ons opnemen via email.

Start op:
25 November 2017
10:00
Eindigt op:
25 November 2017
13:30
€35.00
Workshop gestart / afgelopen...