Tas / Rugzak beschilderen – pimpen2018-02-08T23:26:27+00:00

Verjaardagsfeestje – Beschilder en pimp je eigen tas / rugzak

Het verjaardagsfeest

We gaan een naturelkleurige rugzak bewerken met stempels en textielverf in felle kleuren. Je maakt eerst een ontwerp op papier en daarna gaan we met de verf aan de slag. We hebben heel veel leuke stempels met figuren en letters. Tijdens het drogen van de verf houden we even pauze om wat te snoepen en te drinken. Daarna is het tijd om de andere kant te beschilderen. Dit is natuurlijk een serieus klusje maar dat kunnen jullie vast. Zo ga je met een geweldig hippe rugzak naar huis…

Wij zorgen ook voor schortjassen zodat je kleding netjes blijft. Voor de jarige hebben we een klein kadootje na afloop. Is dit wat je wil voor jouw verjaardagsfeest, reserveer dan snel.

 

Nu hebben we ook een EENHOORN / UNICORN  variant & PIRATEN VARIANT

  

Tijdsduur

De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig met deze activiteit (inclusief kleine pauze). De kosten voor dit kinderfeest bedragen € 14,50 per persoon.

Aantal personen

Voor deze workshop is het minimum aantal 6 kids. Het maximum is 15 kinderen. Kijk in onze agenda of de datum en het tijdstip van jouw keuze nog vrij is. Is dit wat je wil voor jouw verjaardagsfeest, reserveer dan snel door het formulier hiernaast in te vullen.

Reservering Kinderfeest Rugzak beschilderen

Graag zou ik een voorlopige reservering willen voor een verjaardagsfeest Rugzak beschilderen op de volgende datum:
  • :
  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 6 en 20.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.