Tekenlessen voor kids & teens2018-07-12T18:31:47+00:00

Tekenlessen voor kids & teens

De Lessen

 

Vind jij het leuk om te tekenen en wil jij graag op tekenles? Of vind jij tekenen moeilijk, maar wil jij het wel graag leren? Dan hebben we hele leuke lessen voor je.

Marielle Smits van TekenKidz hebben we namelijk gevraagd bij ons les te komen geven. 

Zij heeft een geweldige methode om kinderen te leren tekenen. Tijdens een lesuur leren de kinderen verschillende technieken en wordt er gewerkt n.a.v. thema’s. Leren schetsen, potloodtechniek, portretten maken, kennis maken met kunst en nog veel meer…

Door te tekenen ontwikkelen kinderen zich op allerlei gebieden. Omdat kinderen goed moeten leren kijken wordt het waarnemingsvermogen gestimuleerd. Uiteraard wordt de motorische beheersing en oog-handcoördinatie door regelmatig te tekenen steeds beter. Bovendien wordt de fantasie geprikkeld en kunnen kinderen door creatief bezig te zijn hun gevoelens uiten.

De les begint met een duidelijke klassikale instructie, steeds met een zelfde stappenplan. Daarna gaan de kinderen op hun eigen niveau aan het werk en worden ze daarin begeleid. Voorop staat dat de kinderen plezier hebben in het tekenen en trots zijn op hun eigen werk.

Benieuwd naar al die mooie tekeningen die al gemaakt zijn? Neem daarvoor een kijkje op de Facebook pagina van TekenKidz Goirle.

Tevens wordt er elk jaar in de workshopruimte een heuse expositie georganiseerd. Iedereen is daarbij van harte welkom!

Interesse? Loop dan eens binnen tijdens één van onze lessen of schrijf je in voor een gratis proefles. Papier, potloden, kleurpotloden enz. liggen klaar voor je.

Tijdsduur en kosten

Iedere tekenles duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. De kosten voor tekenlessen is 10,50 euro per les. Maar om er voor te zorgen dat de kinderen echt een groei kunnen doormaken in hun tekenontwikkeling schrijven we de kinderen het liefst in voor een langere periode. De lessen kunnen in 3 termijnen worden betaald *.

Per groep hebben we minimaal 6 kids en maximaal 10. Wordt er een groep kleiner in de loop van het schooljaar dan kunnen groepen eventueel worden samengevoegd.

Data:

De tekenlessen worden gegeven op 3 momenten in de week:

Woensdagmiddag 13.15-14.30
Vrijdagmiddag 17.00-18.15
Vrijdagmiddag 18.30-19.45

 Via deze link kunt u het volledige lesrooster van de tekenlessen downloaden

Voor het seizoen 2018-2019 hebben we een aparte infopagina gemaakt. 

* Indien gewenst/noodzakelijk zijn hier aparte afspraken over te maken. Bij tussentijdse instroming wordt lesgeld naar rato resterende lessen aangepast.

Proefles Tekenen

Graag zou ik een gratis proefles willen reserveren voor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.