Workshop glasmozaïek2018-03-15T13:25:56+00:00

Mozaïeken met glassteentjes

De Workshop

Door de uitbundige kleuren die je kunt gebruiken voor het maken van je mozaïek-creatie raak je onmiddellijk geïnspireerd. Even genoeg van de dagelijkse sleur, mozaïeken helpt jou om je gedachten even uit te schakelen. We werken met voor-geknipt en gepolijst glas. Dit is een mengeling van warme kleuren. We hebben verschillende basis modellen waar je mee aan de slag kunt.

  • Houten dienblad
  • Spiegel in 2 modellen

Daardoor is de workshop uitermate geschikt als beginnersworkshop en voor jong en oud. Eerst gaan we aan de slag met acrylverf, want het is natuurlijk wel zo mooi als ook de randen zijn afgewerkt.

Tijdsduur & aantal deelnemers

De workshop duurt 2,5 tot 3 uur. Tussendoor is er ruimte en tijd om van een lekker kop koffie of thee te genieten. Met natuurlijk iets lekkers. Het benodigde voegsel geven we je mee inclusief de instructies. De lijm heeft namelijk wel even tijd nodig om goed te drogen. Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Locatie & data:

Voor deze workshop zijn op dit moment nog geen data beschikbaar. Heb je zelf een groep van 4 personen of meer stuur ons dan even een mailtje. We proberen een datum te prikken die zowel jullie als ons past. Ben je met 2 personen dan kunnen we zelfs een afspraak maken voor aan de stamtafel. Het kan dan wel zijn dat er tussendoor klanten geholpen moeten worden.