Project life a la Monique2018-03-15T11:43:38+00:00

Maak je eigen project life kaartjes en indeling

De workshop

We gaan aan de slag met Project Life. Eerst even een korte uitleg van wat het is en daarna lekker aan de klieder. Want je kunt natuurlijk een standaard pakket kopen met kaartjes en dat is ook super leuk. Maar onze eigen Foamtastic Moniekse heeft weer iets gaafs bedacht. Ze maakt haar eigen kaartje en eigen achtergronden. Met verschillende materialen en technieken. Zoals bijvoorbeeld, pastel krijtjes, distress inkt en andere kleur mediums. Wij zorgen natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers tijdens de workshop. Dit is een dagworkshop en natuurlijk hoort een lekkere lunch daar ook bij.

Tijdsduur & aantal deelnemers

Het maken van allemaal verschillende kaartjes is best tijdrovend, maar wel super super leuk… Omdat we niet willen haasten nemen we de hele dag de tijd. De workshops duurt ongeveer 5 uur. Natuurlijk hebben we ruimte ingebouwd voor een pauze met heerlijke lunch om even te ontspannen… Wij hebben minimaal 4*) deelnemers nodig om deze workshop door te laten gaan. Ben je met een groep van 4 personen of meer dan kunnen we ook buiten het rooster om tijd inplannen in de agenda. Stuur ons daarvoor een mailtje met je gegevens.

Extra: Na afloop van de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel met 10% korting op al je aankopen.

Locatie & data 

Pl-en met Lady Mniekse

Tijdens onze vorige demodag liet ons Mniekse al zien hoe gaaf project life is... zeker als je zelf de kaartjes kunt maken. Knippen, snijden, achtergrondjes maken met heel veel verschillende kleurmediums alles komt aan bod. 

Distress inkt, pastelkrijtjes, gelatos.... let's get foamtastic.....

Start op:
30 September 2017
11:00
Eindigt op:
30 September 2017
16:00
€24.95
Workshop gestart / afgelopen...

*) indien het aantal aanmeldingen niet het minimaal aantal behaald dan zullen we de workshop moeten annuleren.