Piepschuim / Styropor / EPS

Styropor, ook bekend als piepschuim of tempex, is een veelzijdig materiaal dat de perfecte basis biedt voor allerlei knutselprojecten. Licht van gewicht en gemakkelijk te bewerken, maakt het styropor een ideale keuze voor hobbyisten van alle niveaus. Of je nu bloem- en tuindecoraties wilt maken met natuurlijke materialen of aan de slag wilt met Powertex en bijbehorende mediums (textielverharder), styropor vormt een solide basis voor al je creatieve uitspattingen.

Op zoek naar styropor figuren voor je volgende project?

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan styropor figuren, klaar om je creativiteit tot leven te brengen. Met een snelle levering en vriendelijke klantenservice staan we altijd voor je klaar om je knutselavontuur vlot te laten verlopen.

Piepschuim balletjes zijn een essentieel onderdeel van veel hobbyprojecten. Van kleine balletjes tot grote ballen, we hebben een breed scala aan maten beschikbaar om aan al je creatieve behoeften te voldoen. Bestel eenvoudig online en laat je inspiratie de vrije loop.

Op zoek naar piepschuim figuren voor Foam Clay?

Onze collectie piepschuimfiguren is perfect geschikt voor gebruik met Foam Clay. Laat je fantasie de vrije loop en creëer unieke driedimensionale vormen of platte figuren met behulp van dit veelzijdige materiaal.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van styropor en piepschuim voor al je knutselprojecten. Combineer ze met pailletten, kralen en andere decoratieve materialen voor een persoonlijke touch. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan snijvormen in styropor, klaar om je creatieve ideeën tot leven te brengen.

We onderscheiden ons door een snelle levering uit eigen voorraad en een vriendelijke en behulpzame klantenservice. Bovendien bieden we een breed scala aan meer dan 15.000 materialen voor hobby, art en cosplay.
Onze doelgroep omvat hobbyisten, theaterspelers, cosplayers en surprisemakers.

Laat je styropor ballen tot leven komen met acrylverf van Cadence of Plus Color, voor een vintage uitstraling gebruik je Cadence Rusty of Cadence Vintage Gesso. Wil je een stoere look? Dan is Beton Pasta de juiste keuze. Voor professionele home deco-effecten raden we Powertex aan, het unieke medium voor mixed media-technieken.

Kinderen kunnen piepschuimfiguren versieren met decoupagepapier, pailletten voor bijvoorbeeld kerstballen, Foam Clay en natuurlijk Cadence Cooky Gouache (plakkaatverf).

.